fbpx

Miben tudok nektek segíteni az esküvőszervezés során?

Amiben csak szeretnétek… Ha kell, mindenben a nullától kezdve egészen az esküvő legvégéig. Ha nem kell, akkor csak az esküvőszervezés bizonyos részleteiben, úgy mint:

esküvőszervezés azonos nemű pároknak

Esküvőszervezési szolgáltatásaim

teljeskörű esküvőszervezés, meleg esküvő

Teljeskörű Esküvőszervezés

Esküvőszervezés a legelejétől a legvégéig. Már a szervezési időszak alatt is végig mellettetek vagyok, leveszem a vállatokról a stresszt, segítek a legjobb szolgáltatók kiválasztásában, de meghagyom Nektek a tervezéssel járó örömteli pillanatokat. Az esküvő napján is biztos kezekben tudhatjátok magatokat, hiszen a legelső perctől kezdve az utolsó programpontig veletek leszek.

Zsu, az esküvőszervező

Esküvői koordináció

Ha az esküvőszervezéshez nem szeretnétek segítséget, de úgy érzitek, hogy az esküvő napján szükségetek lenne egy profi segítőre, aki a háttérből koordinálja a feladatokat és felelős azért, hogy ez előre közösen megírt részletes forgatókönyv alapján tartsa az ütemtervet, akkor erre van szükségetek. Kiegészíthető opcionálisan esküvői tanácsadásokkal.
szeretnétek segíts

esküvőszervezés tanácsadás

Esküvői tanácsadás

Amennyiben magatoknak szervezitek az esküvőt, de menet közben megakadtok és szükségetek lenne hatékony segítségre egy profi esküvőszervezőtől, akkor érdemes igénybe venni az esküvői tanácsadást. Ez egy 2 órás személyes vagy online találkozó, ahol átfogóan, részletesen és személyreszabottan segítek az összes felmerülő kérdésetekben.

elopement esküvő

Csak esküvőszervezés

Elopement vagy Micro esküvők esetén lehet ezt a csomagot is választani.
Mi is az az elopement esküvő? Egy olyan meghitt szertartás, ahol csak Ti ketten vagytok jelen egy nagyon különleges természetközeli helyszínen. Más néven elszöktetett esküvőnek is szokták ezt nevezni.
Ha erre az eseményre a hozzátok legközelebb állókat is meghívjátok, már micro esküvőről beszélünk.

10 jó ok, amiért érdemes a Szivárvány Esküvőt választani:

Szivárvány Esküvőszervezés - szolgáltatásaim

Esküvőt szervezni nem egyszerű dolog, bár első blikkre annak tűnhet. Ha csak nem ez a szakmád, akkor bizony menet közben rengeteg olyan kérdéssel és döntéssel fogod magad szembetalálni, ami fejtörést fog okozni. 

Az árak leszenek valószínűleg legelőször azok, amik majd elbizonytalanítanak. „Biztosan ennyibe kerül ez mindenhol? Vajon ez reális ár vagy csak minket akarnak lehúzni?” – ez a két mondat szokott a legtöbbször elhangzani az esküvői tanácsadásaim során. 

Mivel általában ez az első esküvője a pároknak, így nincs összehasonlítási alapuk. Nekem viszont van. És ha szeretnéd, hogy biztonságban érezhesd magad, nem árt, ha segítséget kérsz egy profitól. Akármilyen mértékben is kéred a segítségemet, biztosan megkönnyíted a saját életedet ezzel, és így kevesebb stresszel jár majd a nagy nap megszervezése. 

Az alábbiakban részletezem, hogy miben is tudok a segítségetekre lenni. 

esküvőszervezés szolgáltatásaim

Teljeskörű esküvőszervezés

Esküvőszervezés a legelejétől a legvégéig. Már a szervezési időszak alatt is végig mellettetek vagyok, leveszem a vállatokról a stresszt, segítek a legjobb szolgáltatók kiválasztásában, de meghagyom Nektek a tervezéssel járó örömteli pillanatokat. Az esküvő napján is biztos kezekben tudhatjátok magatokat, hiszen a legelső perctől kezdve az utolsó programpontig veletek leszek.

meleg esküvőszervezés

Feladataim:

A Nagy Nap

Az esküvőtök napján reggeltől a rendelkezésetekre állok egészen addig, amíg szükség van rám. Végigkísérlek Titeket életetek legszebb napján, és mindent megteszek annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen. Koordinálom a szolgáltató kollégákat, egyeztetek a helyszín szervezőjével, elvégzem az utolsó simításokat, mindent ellenőrzök. Nektek aznap csakis azzal kell foglalkoznotok, hogy kiélvezzétek az esküvő minden egyes pillanatát!

Magyarul és angolul állok rendelkezésetekre!

Teljeskörű esküvőszervezés díja

Ahhoz, hogy ajánlatot tudjak nektek adni a teljeskörű esküvőszervezésre, elengedhetetlen először egy kötelezettségmentes találkozó. Ez történhet személyesen, vagy online videochaten is (Skype, Viber, Whatsapp, Messenger).

Miért nincsen csomagáram a teljeskörű szervezésre?

Azért, mert ahhoz, hogy egy ilyen komplex szolgáltatásnak meg tudjam  pontosan határozni az árát, tudnom kell, hogy ti éppen hol tartotok a szervezésben.

Tudnom kell, hogy milyen esküvőt képzeltetek el magatoknak és mennyi segítségre lenne szükségetek.

Sőt, az is előfordulhat, hogy nektek nem is teljeskörű esküvőszervezésre lenne szükségetek, mert már nagyjából mindent elintéztetek, csak épp nem áll össze a kerek egész és ilyenkor tudok alternatívát ajánlani. 

AZ ELSŐ BESZÉLGETÉS TERMÉSZETESEN INGYENES ÉS TELJESEN KÖTELEZETTSÉGMENTES!

Esküvői koordináció

Az esküvői koordinációra akkor van szükségetek, ha szeretnétek, hogy valaki végig mellettetek legyen az esküvő napján, akire számíthattok és akiben megbíztok.

Aki nem egy rokon vagy barát, hiszen ők aznap éppúgy, mint Ti megérdemlik, hogy minden percét kiélvezzék a napnak. Aki tisztában van az esküvő menetével, akihez fordulhatnak az általatok felkért szolgáltatók a kérdéseikkel, aki megoldja az esetlegesen felmerülő problémákat.

Biztonságot ad, ha van valaki a háttérben, aki aznap csak azzal foglalkozik, hogy minden a Ti terveitek szerint alakuljon. 

esküvőszervezés aznapi koordináció

Feladataim:

Magyarul és angolul állok rendelkezésetekre!

Esküvői koordináció díja

Az esküvői koordináció tartalmaz egy alkalom esküvői tanácsadást is az esküvő időpontja előtt kb. 2 héttel, hogy közösen meg tudjuk írni a részletes forgatókönyvet és a véghajrában átvegyem tőletek a még hátralévő feladatokat.

Az esküvői koordináció opcionálisan kiegészíthető tetszőleges számú tanácsadással az esküvőszervezési időszak alatt.

Esküvői koordináció esetén is mindenképpen javaslom az első, kötetlen találkozót, hogy megismerhessük egymást, és elmesélhessétek nekem az esküvő részleteit.

Ez alapján fogom csak tudni pontosan meghatározni az esküvői koordinációs díjamat, mert nagyban függ pl. az esküvő létszámától, az esküvő helyszínétől (ha pl. nagyon messze van a lakóhelyemtől és ottalvást igényel) és az esküvő bonyolultságától is.

Esküvői tanácsadás

Egy esküvő megszervezéséhez számtalan olyan döntést kell meghoznotok, amelyeken sok százezer, sőt, több millió Forint is múlhat. 

Valószínűleg eddigi életetek legkomplexebb és legdrágább eseménye lesz az esküvőtök, amit nem árt, hogy ha kellő körültekintéssel szerveztek meg.  

Ha nektek nem ez a szakmátok, és eddig nem szerveztetek semmilyen típusú rendezvényt, akkor nem árt, ha van valaki, aki tapasztalt már ezen a téren, ismeri az árakat, a helyszíneket és a szolgáltatókat. Sőt, tudja, hogyan kell összeállítani egy esküvő forgatókönyvét, ismeri a lehetséges buktatókat, és olyan praktikákat, amelyek hozzájárulhatnak nagyban a sikeres esküvőhöz. 

Ha  szeretnétek Ti szervezni az esküvőt, de tanácsra, segítségre van szükségetek, Nektek ajánlom a esküvői tanácsadás szolgáltatásomat.

Magyarul és angolul tudjátok igénybe venni ezt a szolgáltatást.

esküvőszervezés tanácsadás

Egy normál esküvői tanácsadás 2 órás, történhet személyesen vagy online videochaten (Skype, Viber, Whatsapp, Messenger) és bármilyen esküvős témakörben kérhetitek a segítségemet.

Előtte majd kérni fogom, hogy küldjétek el a témát, amivel kapcsolatban segítségre szorultok. Ha úgy ítélem meg, hogy nem fogok tudni válaszolni a kérdéseitekre, akkor ajánlok magam helyett másik szakembert (pl. ügyvéd).

Esküvői tanácsadás díja:

Csak esküvőszervezés

- Elopement és Microesküvők esetén -

Mi is az az Elopement esküvő?

Egy olyan meghitt esküvői szertartás, ahol csak Ti ketten (és az anyakönyvvezető / szertartásvezető) vagytok jelen egy nagyon különleges természetközeli helyszínen. Más néven elszöktetett esküvőnek is szokták ezt nevezni.
Ha erre az eseményre a hozzátok legközelebb állókat is meghívjátok, már micro esküvőről beszélünk.

Sok módja lehet az elopement esküvőnek, de hozok egy-két tipikus példát, hogy azok is el tudják képzelni mi ez, akik csak most halljék először ezt a kifejezést: 

Elopement a természetben
  • Csak Ti ketten elmentek egy számotokra fontos, különleges helyre (egy fennsíkra, egy erdei tisztásra, tópartra de akár a saját udvarotokon is megvalósulhat)
  • Egy szertartásvezető jelenlétében kimondjátok az igeneket. Ebben az esetben tanúkat sem kell mindenképpen felkérnetek. 
  • Egy fotós / filmes csapat megörökíti a szertartást, majd utána elkészítitek a kreatív képeket, felvételeket
  • A fotózás után / közben piknikezhettek, felvághatjátok a tortát 
  • Ezután magatokra hagynak a szolgáltatók, és kettesben töltitek a nap hátralévő részét. 
Városi elopement
  • Két tanúval kimondjátok az igeneteket (Bét.) egy anyakönyvvezető előtt
  • Egy fotós / filmes csapat megörökíti a szertartást, majd utána elkészítitek a kreatív képeket, felvételeket (ez történhet városi környezetben, de ki lehet menni a szertartás után a természetbe is)
  • A fotózás után / közben bruncholhattok egy kellemes étterem teraszán, de akár piknikezni is lehet a Margitszigeten, Városligetben, Hármashatárhegyen stb.
  • Ezután magatokra hagynak a szolgáltatók, és kettesben töltitek a nap hátralévő részét. 
elopement esküvő, leszbikus esküvő

Feladataim:

Magyarul és angolul állok rendelkezésetekre!

Esküvőszervezés díja

Ahhoz, hogy ajánlatot tudjak nektek adni az esküvőszervezésre, elengedhetetlen először egy kötelezettségmentes találkozó. Tudnom kell, hogy pontosan milyen elopement esküvőt terveztek, csak Ti ketten lennétek, vagy hívnátok vendégeket is, merre tervezitek az „elszökést”, milyen kiegészítő szolgáltatásokat vennétek igénybe stb.

Ez történhet személyesen, vagy online videochaten is (Skype, Viber, Whatsapp, Messenger).

AZ ELSŐ BESZÉLGETÉS TERMÉSZETESEN INGYENES ÉS TELJESEN KÖTELEZETTSÉGMENTES!